Even voorstellen

 

Timon Ramaker
Mijn naam is Timon Ramaker, vader van Steijn uit groep 8a. Steijn heeft het ongelooflijk naar zijn zin op school en als ik dat zie ben ik altijd gelukkig. Dat gun je alle ouders. Fijn dat De Springplank er is. De MR is een club die vanuit haar eigen rol in de school eraan wil bijdragen om de school een goede plek voor onze kinderen te laten zijn.  Daar zetten we ons voor in. Als je vragen of ideeën hebt, laat het ons weten! Naast Steijn hebben Heidi en ik nog twee dochters (9 en 14). In mijn dagelijkse leven werk ik als docent en onderzoeker aan een school voor journalistiek. Tot ziens!

Evelien Wingelaar

Ruim acht jaar geleden ben ik op De Springplank gaan werken. In eerste instantie als leerkracht en Intern Begeleider. Na de PABO heb ik een studie orthopedagogiek afgerond en sinds drie jaar heb ik op school de taak van orthopedagoog. Ik vind de uitdaging van het werken op De Springplank om voor ieder kind te zoeken naar wat nodig is om tot leren te komen, zowel op sociaal- als op ieder vakgebied. Dan zien we vaak dat een kind succeservaringen op gaat doen en ten opzichte van zichzelf vooruit gaat. Op mijn vorige school heb ik vier jaar in de MR gezeten en op De Springplank ben ik er schooljaar 2018-2019 mee gestart. Ik vind het leuk en zinvol om, samen met ouders,  mee te denken over de schoolprocessen.

Elvera Stitselaar

Op 1-1-2011 werd ik als leerkracht op de personeelslijst van de Koningin Emmaschool in Nijkerk geschreven. Een tijd later voegde deze SBO school zich bij EduCare.  Na het behalen van de Master SEN kriebelde de wens om de uitdaging van Intern Begeleider aan te gaan. Op de Koningin Emmaschool was hier niet de mogelijkheid toe. Maar gelukkig hoort de Springplank tot EduCare en hier was wel de mogelijkheid! Daarom mag ik vanaf kerst 2017 deze taken op de Springplank op me nemen. Ik vind het geweldig om ondersteunend te zijn aan de leerkracht om samen op zoek te gaan naar wat het beste is voor elk individueel kind.  Op de Koningin Emmaschool mocht ik plaats nemen in de MR en de GMR. Vanaf dit schooljaar mag ik mijn MR lidmaatschap voortzetten en daar heb ik heel veel zin in!

Met hartelijke groet, Elvera Stitselaar

 

Menno van der Woude
Ik ben Menno van der Woude, vader van Charlotte uit groep 7 in Zeewolde. Sinds 2014 ben ik lid van de MR. In 2014 ben ik lid geworden van de MR om als ouder mee te denken over ontwikkelingen die plaatsvinden binnen de school en op te komen voor de belangen van de kinderen en de leerkrachten.
Zoals bij de medeleden al is genoemd is de inbreng van jullie als ouders erg belangrijk dus als u ergens mee zit wat betrekking heeft op school (b.v  een gebrek aan speeltoestellen of pestgedrag waarop volgens u niet goed  wordt ingespeeld) geef dit dan aan één van ons door, zodat wij dit onderwerp bespreekbaar kunnen maken in de MR en samen met de leerkrachten tot oplossingen kunnen komen.

foto-menno-van-der-woude2

Marjanne Beelen
Mijn naam is Marjanne Beelen. Na twee jaar in Hierden te hebben gewerkt, ben ik in augustus 2001 op de Springplank begonnen. Hier werk ik nog steeds met heel veel plezier. Eerst heb ik 6,5 jaar volledig gewerkt. Na de geboorte van onze oudste zoon ben ik parttime gaan werken. Dit bestond vooral uit adv-, bapo- en ziektevervanging. De afgelopen twee jaar heb ik weer een eigen groep. Ik zit sinds eind vorig schooljaar in de MR. Ik hoop samen met andere leerkrachten en ouders mee te werken aan en mee te denken in het ontwikkelen van een veilige en positieve school voor de kinderen.

foto-marjanne-beelen

 

Copyright 2018 Springplank